Over ons


Edzertainment werd in 2016 opgericht door eigenaar Edzer Postma. Door een combinatie van jong enthousiasme, het volgen van gerichte opleidingen voor DJ, licht- en geluidstechniek en een uitgekiende selectie van goede apparatuur, maakt Edzertainment ook uw event tot een succes. Maar u kunt ons ook inhuren voor freelancewerkzaamheden op het gebied van licht- en geluidstechniek.

Waar u ons ook voor vraagt, uw wensen staan altijd centraal. Misschien weet u al precies wat uw wilt, maar ook als u nog advies nodig heeft kunnen wij op elk niveau met u meedenken. Samen komen we tot een passend plan.


Om een goede kwaliteit licht en geluid te leveren gebruiken wij merken die bij veel bands, DJ’s en verhuurbedrijven goed aangeschreven staan. In onze geluidsinstallaties maken wij onder andere gebruik van Electro Voice, Allen & Heath, Pioneer DJ, Shure en Sennheiser. Ook voor licht gebruiken wij hoge kwaliteit armaturen. Een aantal merken die wij verhuren zijn Ayra en Martin. Natuurlijk kunnen er naar uw wens ook andere merken/types bij ons worden gehuurd.