Kids party


Eens wat anders dan koekhappen of een indoor pretpark? Uw kinderfeest vieren kan ook met de Kids party show. De disco bestaat uit meerdere onderdelen om er voor te zorgen dat het een geslaagd feest wordt. Zo hebben de kinderen de keuze om karaoke te zingen of een DJ les te krijgen. Daarnaast zal de DJ een muziek draaien zodat er gedanst kan worden op de leukste hits. Ook kunnen er spelletjes worden gedaan om zo actief bezig te zijn met muziek.

Het is mogelijk om 2 onderdelen te kiezen voor de disco. Alles kan met elkaar worden gecombineerd. Hieronder vind u een beschrijving van wat elk onderdeel inhoud:
Karaoke:
Met karaoke kunnen de kinderen zelf kiezen welk liedje ze willen zingen. De tekst zal zichtbaar worden op een beamer scherm en de kinderen krijgen een aantal microfoons om mee te zingen. Er is een ruime keuze uit liedjes om te zingen.

DJ les:
Bij de DJ les leren kinderen de basis van het mixen van muziek en gaan de kinderen zelf aan de slag. De DJ geeft onder andere uitleg over hoe de apparatuur werkt, hoe je muziek in elkaar over mixt en hoe je effecten kunt gebruiken. De kinderen hebben zelfs de mogelijkheid om hun stuk dat ze gemixt hebben op te nemen!

Muziek spelletjes:
De DJ zal met behulp van muziek een aantal spelletjes gaan spelen. Er is keuze uit een aantal verschillende spelletjes die kunnen worden gespeeld, bijvoorbeeld stoelendans of limbo dansen. Spelletjes spelen is nog nooit zo leuk geweest met muziek erbij.

Feesten:
De DJ zorgt voor swingende muziek van top 40 tot K3 en Keet! Dit is erg leuk om het kinderfeest mee te eindigen en iedereen uit te putten.

De complete disco duurt ongeveer 2 uren en is geschikt voor kinderen van 6 tot 13 jaar oud. Alle benodigdheden zoals feest hoedjes, aankleding en apparatuur worden bij de show geleverd.
Voor prijzen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contact tabblad.