Diensten


Of het nou gaat om het faciliteren van de technische voorzieningen op uw productpresentatie, het mixen van uw band of een drive-in show voor een bruiloft, wij van Edzertainment helpen u verder. Hier onder leest u wat wij voor u kunnen betekenen.


Totaal productie
Een passend plan en een perfecte uitvoering voor uw evenement. Met kennis, communicatie en de juiste materialen zorgen wij er voor dat de technische voorzieningen aansluiten bij uw wensen. In het begintraject is de juiste communicatie erg belangrijk. Daarom zorgen wij er voor dat u een vaste persoon heeft waar u uw wensen en mogelijkheden mee bespreekt.
Vanuit deze communicatie maken wij met onze kennis een plan voor uw evenement. Wij maken hierbij gebruik van visualisaties om er zeker van te zijn dat alles er uit komt te zien zoals u dat wenst.
Tijdens het uitvoeren van het uw event komen de alle tekeningen tot leven. Met de juiste hoogwaardige apparatuur word de gewenste sfeer gecreƫerd.

Drive-in shows
Een complete show met DJ met licht en geluid van verschillende maten, wij bieden het aan. Deze keuze is uitermate geschikt voor uw bruiloft of schoolfeest. U heeft de keuze uit een aantal vaste keuzes die in maat verschillen. Neem hiervoor contact op via het contactformulier.

Freelance werkzaamheden
Zonder techneut stelt een licht- of geluidstafel niet veel voor. Het is dan enkel een apparaat met een paar knoppen en een beeldscherm. Met de juiste kennis en creativiteit is een dit apparaat een groot deel van het eindresultaat. Wij hebben ervaren mensen die u hierbij kunnen helpen.